Sări la conţinut

Uşor cu independenţa pe şcări

15/10/2009

Ni(j)ohannisu ştiam prea multe deşpre numitul Johanniş sau Iohanniş în afara de renumele de neamţ. Cum am o oarecare experienţă nefaştă cu aceşte ticuri mentale (neamţ, ardelean etc.) legate de verticalitate, corectitudine şi altitudine morală faţă de „mitici”, mă gândii şă caut pe net alte păreri deşpre reşpectivul, mai aleş că a foşt cam mare graba acceptării propunerii pşd+pnl=ilieşcu+patriciu zişi şi îndrăgoştiţii din petrol. Iaca ce găşii:

http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=33961

În cazul în care discuţia va fi ştearşă, am copie. Am foşt şi eu în Şibiu şi-mi aduc aminte cum că la o ştradă diferenţă de bucata coşmetizată a căzut un acoperiş pe trotuar că nu era la vedere. Noua alianţă electorală cu Opreşcu îmi şpune doar că „neamţul” e un mitic deghizat şi strategia „independenţei”, cu mare şucceş la alegerea lui Opreşcu ca primar, eşte tranşferată „neamţului” ca premier, precum şi Opreşcului ca preşedinte.  Revin.

UPDATE

http://www.ziua.net/display.php?data=2005-07-06&id=180027

Reclame
10 comentarii leave one →
 1. Nemo permalink
  15/10/2009 16:04

  cam asa, coane.

 2. 27/10/2009 09:38

  deh, fusera shi sedusera vremurile din tinerete cand, furata de farmecul discret al centrului vechi, traiam cu impresia ca la Sibiu umbla Johannişii cu covrigi in coada

  ce-i drept, gardu’ da bine

 3. Nelu permalink
  30/10/2009 08:22

  #

  Dl Patrascoiu a copiat fara rusine ideea de aici :
  http://diacritica.wordpress.com/2009/10/29/fraudarea-pre-si-post/
  dupa ce i-a fost semnalata “ideea” aici :
  http://patrasconiu.ro/?p=1348
  Asta e valoarea lui.

  baubau
  2009-10-30 05:54:14
  #

  7

  @ Patrasconiu

  Datorita ofertei electorale slabe, in momentul asta, Basescu e singura optiune pentru urmatorii 5 ani. Nu inteleg insa fanatismul sustinerii lui. Mai putin inteleg plagiatul! Rusine! Era greu sa pui un link si sa zici multumesc? Ai preferat sa faci reclama celuilalt fanatic blogar! Pentru el ai avut un link!

 4. Agerpresh permalink*
  04/11/2009 01:04

  Draga Nelu!
  În primul rând scuze pentru că nătăfleţul nostru de badigard antispam ţi-a lăsat comentariul la moderare atâtea zile.
  În al doilea rând, iarăşi scuze pentru că am înşelat câteva aşteptări şi ne-am suspendat temporar activitatea, probabil până la numărătoarea din turul doi. Un bizar paradox face că dacă ne-am lungi la vorbă motivându-ne decizia am risca să încălcăm principiile care ne-au impus această tăcere. Se trăncăneşte prea mult în haznaua asta, în care ne scufundăm de 20 de ani. Şi care, ca orice hazna, hrăneşte doar muşte şi vidanjori.
  Să ne fie de bine!

  • Nelu permalink
   15/11/2009 02:22

   Dragi Ager si Presh,

   Stiam eu ca aveam undeva mesajul asta si dupa doua saptamani vad ce e aici.
   Sa stiti ca mesajul nu e un spam, e scris chiar de mine noaptea tarziu, dar nu ma deranjeaza sa il stergeti. Stiam ca seara Cristian, dupa ce isi dezbraca salopeta portocalie si ia o gura de aer proaspat fara orientare politica de pe pagina voastra, isi exerseaza simtul umorului, atat de greu incercat de munca la mogul, aici. Am sperat sa citeasca mesajul lui „baubau” si sa-l stearga. Am lasat si un mesaj personal care imi explica sumar gestul si pot sa va asigur ca ii scriu uneori si pe blogul de lucru fara nici o suparare aparent din partea lui, odata ce uneori imi si raspunde pe un ton civilizat.
   Sper sa va gasesc aici dupa iesirea din campanie, ca din griza mai dureaza ceva, la fel de ageri ca pana acum si cu presul uscat si curat ca un scutec de copil de unica folosinta.

 5. Nelu permalink
  15/11/2009 02:24

  …o suparare aparenta…

 6. 16/11/2009 21:29

  Dragă Nelu,

  Mulţumim de bineţe, noi suntem bine, sănătoşi, aici, în dulcele târg al Preshului, shi ne ţinem cu tăăăăăăăărie (apud Fish Eye) juruinţele de tăcere helectorală. Chibiţăm, dreptu-i, pe ici pe colo, ca să ne ţinem agerimea trează, da’ postim de la joc. Postul Crăciunului. Când s-o tăia porcu’ … mai vedem. Griza ca şhi criza e ca salamul de soia: după o vreme te obişnuieşti. Adică te adaptezi. Ăsta se numeşte avantaj competitiv. Aşa că numa mâine nu-i poimâinea alegerilor, revenim în forţă, că shi proteina din soia are tăăăărie.
  Reverenţe,
  Agerpreshii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: