Skip to content

Nici lui Badea nu-i place de Brancu!

07/10/2009

Cel mai confidențial cuplu din șoubizul autohton se bate pe  burtă la mare într-un pictorial trăsnet la care Libertarea a pus botul. Nu au trecut nici două săptămâni de cînd cuplul Cristian Brancu – Oana Turcu își etala apartamentul de la mare în Libertatea că paparații Agerpresh au și pus mâna pe niscaiva fotografii, nephotoshopate de tehnoredactoriii de la Ring, cu celebrul cuplu în plin expozeu mediatic de prost simț. Simțind nevoia, aidoma mie care am început cu gerunziu, cei doi s-au lăsat fotografiați de un fotograf, au spus cheeeees, și și-au trimis pozele pe la ziare, cum o da domnul, numai să fie și ei băgați în seamnă.

Serviciul 2 și 3 sferturi, secret bineînțeles, al Agerpresh, a descoperit în premieră națională faptul că Oana Turcu, vezi soția lui Cristian Brancu, vezi vedeta Antena2, vezi una dintre cele 300 de posibile femei de afaceri din România, se șterge la fund (nu spunem Poponeț pentru că cei de la Acadenia Cațvencu ar fi îngrijorați de faptul că am da știri mai tari cu șmecherul de Dorobanți decât ei) cu propria-i revistă. Ba, ca să-i fie hârtia igienică ușoară, madam Turcu are la rezervă și numere mai vechi din revista-i cât să nu i  se pară CĂ COEMB 5090ncurența EMB 5091e ușoEMB 5092ară.EMB 5095

Reclame
16 comentarii leave one →
 1. Nemo permalink
  07/10/2009 04:11

  numele imi suna necunoscut. dar gagica e pur si simplu nasoala. asta mi se pare chiar mai nasol decat penibilul fotografiei pe toaleta: sa fii nasoala si sa ti se para ca esti f*tomodel.(am zis de x3 nasol, acum x4, still counting).

 2. 07/10/2009 13:50

  eu chiar nu pricep: ce încearcă Brancu să vândă aici? nevasta sau revista?

  • 07/10/2009 14:33

   tricou si salteaua

   • Criştian Preşconiu permalink
    07/10/2009 15:44

    Pâlnia şi Ştamă-şa, pentru că eşte de fapt o reclamă şublimitată la viaţa şa şimplă de familie. Ce ne tranşmite muşiu Brancu aici? O pâlnie de porcelan cu o ştimabilă doamnă mimând un act fiziologic plin de învăţăminte. De aici până la „E ceva putred în Doamna Branca!” nu mai e decât un paş. Mă mir că demerşul filoşofic a foşt ştrivit de plăcuta privire aşupra jamboanelor decoltate ale ştimabilei blonde cu trecut întunecat.

 3. 08/10/2009 11:06

  dar brancu, fratilor, brancu, cine-i brancu? are fatza de fotbalist, nevasta de fotbalist de divizia B, apartament de fotbalist de divizia C. Pardon, adica invers: apartament de divizia B si nevasta de divizia C. Shi aflu in final, cand ma uit pe text (ca io ma uit la poze intai) ca e ceva cu antena 2…. astfel incat, considerand ca antena 2=x, log2/1=2=x, deci nu mai inteleg nimic….. coooooolllllmogulllllllll…

 4. Nelu permalink
  09/10/2009 07:50

  @ Nemo
  Nu e nasoala, parerea mea, dar are fata de femeie rea.
  Fiind rea, e si vulgara si asta unifica campurile si explica si folosirea tronului pentru lectura literaturii favorite.

 5. 10/10/2009 20:52

  imi place … colacul !

 6. 16/06/2010 18:41

  Deci mesajul o fi: Confidential – revista de citit pe buda! … ?

  dar cine poa’ sa spuna ce-i acolo, jos, sub oglinda?

 7. 16/06/2010 18:50

  are doua randuri de colaci, da-s foarte utili avand in vedere ca-i pe vapor, ca să nu zic că-i cu pluta….

 8. 16/06/2010 18:58

  coolnewz, ţi-am răspuns şi la Simona: şerveţele umede pentru şters târlici! 😀

 9. 16/06/2010 20:09

  nashpa si nashpa

 10. mircea permalink
  17/06/2010 08:54

  Despre Brancu, by PiticiGratis
  E clar că şi-a greşit vocaţia. E evident că trebuia să fie proctolog după modul mieros al lui de a se introduce în intimităţile puturoase ale vedetelor. Parcă îl şi văd, cu ochiul minţii, într-un halat alb, frecându-şi mâinile cu un licăr în ochi şi zicând pofticios: “Ia să vedem noi ce ai tu în anus”. Agentul VIP ar fi putut foarte bine să fie Agentul CUR.

  Şi la fel cum broasca de frunză arată ca o frunză, şi insecta-băţ arată ca un băţ, pentru a se camufla, se vede că şi subconştientul lui Brancu ştie că mediul lui natural sunt cururile. Că trebuie să se camufleze între ele. De aceea el arată din ce în ce mai mult ca un cur. Obrăjorii lui s-au mărit în ultimul timp, încercând să ascundă nasul între ei, luând formă de fese. Buzele i s-au subţiat, s-au maronit şi s-au strâns, ca un sfincter. Prevăd că în maxim 5 ani ochii ăia mici ai lui vor dispărea complet şi metamorfoza va fi completă. Se va duce la baie şi nu va şti pe ce parte să se cace.

  M-am săturat până în gât de oamenii ăştia slinoşi, care aduc proşti la televizor să vorbească prostii cu ei. Oriunde dau cu telecomanda ajung pe un canal în care un cur slinos provoacă nişte proşti semicunoscuţi să vorbească prostii banale despre vieţile lor de proşti banali, în aplauzele unei cohorte de babe pensionare, aduse cu japca şi cu 100 de mii în platou, să rânjească proteza la Daniela Gyorfi care vorbeşte despre cum se spală pe cap(la fel ca noi). Sau la Laurenţiu Cazan care ne povesteşte cum şi-a deszăpezit maşina (la fel ca noi). Sau la Simona Sensual care povesteşte cum propteşte ea friptura cu furculiţa ca apoi să purceadă în a o tăia cu cuţitul.

  La prima vedere Brancu nu pare mai cu moţ. E exact acelaşi rahat ca Mădălin Ionescu, Bahmuţeanca sau Capatos, alţi mari scormonitori de căcat. Dar, dacă te uiţi atent la el, deşi rezultatul e acelaşi, în ochii lui Brancu se vede o poftă, un nesaţ. El nu scobeşte în căcat doar pentru audienţă, ca restul limbricilor. Lui îi bate inima mai tare când scobeşte în căcat. El chiar vrea să ştie cu cine se fute momentan Gina Pistol. Pentru el e chiar important să ştie părerea lui Mădălin Voicu despre chiloţii tanga. El nu e doar un maimuţoi care se prostiutează la televizor, hrănind milioane de submediocri cu informaţii care nu au absolut nici o relevanţă în genul de discuţii pe care le găseşti pe malul şanţului, la Pechea, între babe care nu ştiu clar cum arată o periuţă de dinţi şi dacă e sau nu păcat să o foloseşti.

  Nu. El are o arşiţă în sistem. O sete de neoprit pe care o adapă cu nesaţ din mondenităţi cretine. Trist este că, oricât ar suge din ele, el nu o să fie niciodată sătul. Pentru că este o sete falsă. E o nevoie proiectată. El, în străfundul lui de proctolog ratat are o sete de cur.

  Doar mirosul de lorgean cald l-ar satisface. Doar băgându-şi buzele zbârcite într-un sfincter umed ar putea să se simtă împlinit. Şi până atunci îşi va trăi drama la televizor. Ca naufragiatul care bea apă de mare şi mai mult i se face sete, la fel şi Brancu va muri însetat.

  Cineva să facă o faptă bună pentru acest om, să îi ia mondenul de sub nas şi să îi bage un cur. Să tacă şi el mulţumit. Sau poate, cine ştie, dacă aşteptăm destul şi se va transforma într-un cur, se va satisface singur. Va deveni prima entitate autosuficientă din univers. Un Dumnezeu al cururilor.

  • 05/02/2011 22:05

   Tot eu, Mircea.
   Fraierilor care cititi frustrarile mele, de fapt, numele meu nu este Mircea, ci Cur. Mai bine zis, Piticu Cur.
   Va rog sa nu ma bagati in seama !!!

   • 11/02/2012 20:26

    :)))) tu esti Brancu, pt ca oricine altcineva, e de acord cu Mircea

 11. Anca permalink
  18/06/2010 22:26

  Mircea, so true:))

Trackbacks

 1. Sexy, nu? | Jurnal roz de cazarmă și nu numai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: